بیش از شش هزار تن تولید سیرسبز در بیضا پیش بینی شد.
امروز دوشنبه صدیقه مویدی در گفتگو با خبرگزاری موج فارس اظهار داشت: از اواسط آذر ماه برداشت سیر سبز از سطح ۲۲۲ هکتاری مزارع شهرستان بیضا آغاز و تا پایان اسفند ماه ادامه دارد.
ایشان عنوان کرد: برای تعداد ۸۱۰ نفر از روستائیان منطقه با توجه به برداشت دستی این محصول پرخاصیت و داروئی زمینه اشتغالزایی فصلی ایجاد شد.
مویدی گفت: در بیضا سیرسبز کشت شده رقم محلی است. علاوه بر تهیه غذا به عنوان طعم دهنده استفاده میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا افزود: با توصیه کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی و الگوی کشت و با توجه به بحران خشکسالی و نیاز آبی کم این سبزی پیازی به کشاورزان توصیه می گردد کشت سیر را در تناوب با سایر محصولات آبی لحاظ نمایند.
او گفت: این محصول به شیوه مناسب و بازار پسند بستهبندی شود. و میتوان از آن به عنوان یک محصول صادراتی و ارزآور نام برد.
در پایان ین مقام مسئول ادامه داد: فواید سیر شامل کاهش فشار خون و خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی ، کاهش علائم سرماخوردگی و همچنین ضد میکروب، قارچ، ویروس و ضد سرطان است.
۱۴۰۲/۱۰/۱۸